T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KORKUTELİ - Yaşar Yalçın İlkokulu

Dünyaya nefes ol

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN FATMA KÖKSAL'IN YUNANİSTAN ORTAKLI OLARAK YÜRÜTMEKTE OLDUĞU DÜNYAYA NEFES OL(BE BREATHE OF THE WORLD) PROJESİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZ;    

It aims to stop climate change, prevent waste with Zero Waste, use resources more efficiently, prevent or minimize waste generation by reviewing the causes of waste generation, and in case of waste, collect it separately at the source and ensure its recycling. In our project, we aim to raise awareness among children in this regard. Our project is an interdisciplinary project that appeals to the 4-6 age group. It is planned to be completed in April.

 

     İklim değişikliğine dur demek ,Sıfır Atık ile israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanması amaçlamaktadır. Biz de projemizde çocuklara bu doğrultuda farkındalık kazandırmayı hedeflemekteyiz. Projemiz 4-6 yaş aralığına hitap eden disiplinler arası bir projedir. Nisan ayında bitmesi planlanmaktadır.

Aralık ayı mataranı kullan sloganı okul çevresine asılıp farkındalık sağlandı. Çocukların yaptığı geri dönüşüm resimleri ile yabancı ortakların katılımıyla takvim tasarladık.

28-12-2023                                                         28-12-202328-12-2023

28-12-202328-12-202328-12-2023 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.12.2023 - Güncelleme: 28.12.2023 13:42 - Görüntülenme: 61
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
proje,