ANTALYA / KORKUTELİ - Yaşar Yalçın İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe kutlama programımızdan kesitler.

Nevruz Bayramı kutlama etkinliklerimiz

Nis

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109.Yılını Kutlama programımız.

Nis

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yılı kutlama programımız.

Nis

Okulumuzda deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Finalinde okulumuzu temsil eden öğrencilerimize teşekkür ederiz. İlde yarışacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda akıl ve zeka oyunları ortaokul bölümü ilçe finali gerçekleştirilmiştir. İlçemizi ilimizde temsil edecek öğrencilere başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda ilkokul akıl ve zeka oyunları Korkuteli ilçe finali düzenlendi ve dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. İl finaline gidecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Fatma KÖKSAL öncülüğünde gerçekleştirilen Dünyaya nefes ol projesi Şubat ayı çalışmaları kapsamında sınıfta pizza yapımı ve geri dönüşüm malzemeleriyle maske tasarımı etkinlikleri yapıldı. Safer internet, safer future çalışmaları yapıldı.

Şbt

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu atasözleri ve deyimler sergisi

Şbt

Anasınıfı C-D şubelerimizin yapmış olduğu oyuncak sergisi.

Öğrenci ve velilerimizin artık materyalerden tasarladığı oyuncakları cüzi miktarlarda satışa sunup toplanan para ile yardıma ihtiyacı olan insanlara destek olmayı amaçladıkları oyuncak sergisi öğrenci, öğretmen ve velilerimizin desteğiyle gerçekleştirilmiştir.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz zeka oyunları 5 oyun finali ile tamamlanmıştır. Mangala oyunu kazananı 4-D sınıfından Ahmet Saki Özlü - pentago oyunu kazananı 4-D sınıfından Serdar AKKOÇ - QBİTZ oyunu kazananı 4-D sınıfından Hasan Eymen KİRAZ - Equlibrio oyunu kazananı 4-D sınıfından Hüma MUSLU - KÜRE oyunu kazananı 1-C sınıfından Eyüp Ensar GÖKTAŞ olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder. İlçe turnuvalarinda okulumuzu temsiliyetlerinde başarılar dileriz.

Ock

2022-2023 Eğitim öğretim yılında yaptıkları projeler ile e-Twinning Kalite Belgesi alan öğretmenimizi tebrik eder, çalışmalarının devamını dileriz.

Ara

Rehberlik servisi tarafından velilere  yönelik "kadına yönelik şiddetle mücadele" konulu seminer düzenlenmiştir.

Kas

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi ve şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.